Aktív idősödés mindenkinek

Smart Seniors

Csempésszünk változatosságot a mindennapokba

2020. április 18. - Smart Seniors

Mindannyian szeretnénk változatos, tartalmas életet élni életkortól függetlenül. Ez a jelenleg érvényben lévő kijárási korlátozás mellett tagadhatatlanul nehézségekbe ütközik. Sokat segíthet, ha egy hozzánk illő szabadidős tevékenységgel tudjuk színesíteni a mindennapjainkat csökkentve ezzel a bezártság okozta stresszt.

Számtalan olyan hobbi van, amit bel térben is lehet űzni. Ilyen például a kötés, a varrás, az írás, a festés vagy az olvasás.

3205611566_3dfb88cc46_b.jpg

Az alábbi videóval az egyik legkézenfekvőbb otthon is űzhető hobbi, a főzés színesítéséhez és feldobásához szeretnénk egy hasznos kiinduló pontos adni.

Az interneten elérhető receptgyűjtemények segítségével, az otthon fellehető alapanyagokat megadva érdekes újdonságokat készíthetünk, ami az időtöltésen túl érdekes új élményeket is hozhat a talán nem is annyira unalmas mindennapokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://smartseniors.blog.hu/api/trackback/id/tr6315620992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása