Aktív idősödés mindenkinek

Smart Seniors

Miért indítsunk blogot?

2020. június 28. - Smart Seniors

Van egy érdekes hobbija, témája? Vagy éppen markáns, kifejezett véleménye bármilyen hazai, vagy külföldi jelenségről, eseményről, eljárásról – esetleg jól ért valamilyen speciális szakterülethez, és szívesen megosztaná másokkal?

Készen áll arra, hogy belekezd, majd rendszeresen ránéz a “Műre” és fejleszti, gondozza? Egyáltalán: úgy érzi, jól esne, ha szabadidejében rendszeresen megosztaná saját véleményét valamiről? S persze – mivel a Web nyilvános – készen áll vajon arra, hogy mások ehhez hozzászólnak,
s választ várnak kérdéseikre?

Ha a válasz „igen”, akkor lehet, hogy Ön készen áll arra, hogy indítson egy saját blogot.

A „Blog” egy írásos bejegyzéseket tartalmazó felület, egy web-oldal, egyfajta személyes “naplóírás” – mindez nyilvánosan, ingyen, egyszerűen.

A téma lehet akármi – írhatunk egy “digitális” magazint, amiben több témát tárgyalunk, de lehet egyszerűen egy személyes “naplófolyam” saját, mindennapi életünkről, s lehet folyamatos vélemény-nyilvánítás egy általunk kedvelt-ismert szakterületről, témáról.

Ha valami érdekességet gyűjtünk, amiről szívesen beszélgetnénk másokkal, ha be akarjuk
mutatni, milyen érdekes dolgokat csinálunk, ezt megtehetjük a blog-ban, sőt, akár rövid kis “kurzusokat” indíthatunk azoknak, akik követnének bennünket.

 Végsősoron még üzleti célja is lehet, hiszen a blog-ban bemutathatjuk, mihez értünk, mit tudnánk értékesíteni, milyen szolgáltatást szeretnénk nyújtani az olvasóknak, kiknek mi a véleménye arról, amit mi csinálunk – azaz tulajdonképpen üzleti, marketing-értékesítési-reklám-tevékenységeket végezhetünk a blog-ban.

Egy tipikus blog kombinálja a (jórészt) szöveges információkat képekkel, akár videókkal, és persze “kifelé mutathat” (linkelés) további internetes helyekre, tartalmakra, kiegészítve az információkat. Az olvasók kommentálhatják  az olvasottakat, akár formálhatnak egy “érdeklődési csapatot” maguk köré, beszélgethetnek a blog szerzőjével, vagy egymással, - persze lehet, hogy egyelőre csak “figyelnek”, olvasnak.

Ha szeretne erről többet megtudni látogasson el honlapunkra, vagy nézze meg a blog indítás kezdeti lépéseit bemutató videónkat:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartseniors.blog.hu/api/trackback/id/tr6515972508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása